avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,va supun speță mai detaliat deoarece la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,va supun speță mai detaliat deoarece la prima nu ...

Buna ziua,va supun speță mai detaliat deoarece la prima nu am primit nicio părere .străbunicul meu a avut 3 copii,după moartea lui,băiatul lui a făcut cerere de revendicare in nume propriu,surorile lui în Nr de 2 au mers pe mana lui,având încredere în el.Acum după ani de zile el vânzând niste terenuri surorile l-au dat în judecată și au câștigat partea lor de teren.
Acum băiatul străbunicului meu a deschis proces în care revendică că doar el a făcut cerere de revendicare a moștenirii,și este moștenitor deplin.
Poate avea câștig de cauză ,va rog macar o părere,las Nr de dosar 4464/280/2022 la judecătoria pitesti
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:36, 20 Aprilie 2023
Mergeți la un av în zona dvs cu acte relevante,cererea de chemare în judecata actele depuse etc.Nu ați primit răspuns pt ca nu aveți ce răspuns sa primiți fără ca cineva sa studieze actele ,sa înțeleagă situația de fapt,cum s -a motivatactiunea, ce înțelegeți dvs prin revendicare,demersuri pe legea 18,legea 10 ..Nr de dosar nu ajuta cu nimic..Contează și hotărârea veche la care faceți referire etcetc..
Ultima modificare: Joi, 20 Aprilie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Improprietarirea din 1945 ionutcosoveanu ionutcosoveanu Buna ziua, As dori sa stiu cum pot intra in posesia unui teren care a fost atribuit strabunicului meu la Improprietarire din 1945 , detin doar o copie ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns de retrocedare legea 247/2005 corinai51 corinai51 Buna ziua, Va rog sa imi dati un sfat la urmatoarea problema; Mama mea a depus o cerere de retrocedare in baza legii 10/2001, la primaria din Pitesti, ... (vezi toată discuția)
Recuperare mostenire sara12 sara12 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia in care tatalui meu nu i se da dreptul la mostenire. Strabunicul meu a avut mai multe bunuri care i-au ... (vezi toată discuția)