avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 112

Va prezint urmatoarea situatie:casa nationalizata ,o gramada de ani chiriasi la stat.cand s-a dat legea s-au facut demersurile de cumparare de catre chiriasi platind o mare parte din suma la care a fost evaluata casa ,dupa un timp fostii proprietari au revendicat casa in cauza ,colac peste pupaza cei de la primarie au gresit nr topo al casei astfel s-au facut acte si s-au platit banii de fapt pt alt nr topo. ?????
in final chiriasii au pierdut casa,si-au capatat banii platiti inapoi ,dupa care au plecat in strainatate (la lucru bineinteles)in tara ramanand doar fiul .Vecinii care locuiau in acelasi imobil au primit apartament de la primarie ,dar cei plecati in strainatate NUUUUUU pe motivul ca nu mai sunt in tara si ca precis acolo au unde sta. ???????
mai are rost sa spun ca unul din sotzi s-a dus dintre noi ? si nu a facut-o de trai bun.:sorry:
Intrebari:ce nu este normal in situatia de mai sus ?cei in cauza in cazul in care isi cumpara o locuinta au dreptul la 10 .000 de nustiu ce banii din partea statului ???
va multumesc #-o
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 00:02, 17 Ianuarie 2011
dvs ati intreprins toate demersurile pt a obtine o casa de la primarie???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare casă naționalizată silviu.anghel silviu.anghel sunt chirias intr o casa nationalizata ,cum fac s o cumpar ,mentionez ca propietarul a fost despagubit de stat ,dar mie nu mi se da voie s o cumpar .Am facut ... (vezi toată discuția)
Proces retrocedare dupa aparitia legii 1/2009 adriana-de adriana-de Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am mostenit o casa veche in Bucuresti (costruita in 1920) de la matusa tatalui meu. A fost notificata in 1997 la ... (vezi toată discuția)
Case nat legea112 revendicate de culte raressi raressi salut daca stie cineva daca legea 1 sau voiculescu se aplica si caselor rev de culte (vezi toată discuția)