avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere recurs apel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere recurs apel

AM AVUT PROCES LA CURTEA DE APEL SI VOI FACE CERERE DE RECURS.DORESC SA-MI SPUNETI DACA CEREREA DE RECURS O FAC CATRE CURTEA DE APEL ,IAR INTAMPINAREA CATRE CURTEA DE JUSTITIE SAU ALTFEL?
MULTUMESC ANTICIPAT DE RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 19:21, 2 Decembrie 2009
Buna ziua !
Cererea de recurs se depune la instanta a carei hotarare se ataca, deci in cazul dumneavoastra la Curtea de Apel.
Referitor la cealalta intrebare, de fapt mai bine spus " chestia aceea cu intampinarea":-/:foottap::hm:, nu are nicio logica, de vreme ce intampinarea este mijlocul procedural prin care partea adversa( cea chemata in judecata) vine cu dovezile si mijloacele de aparare contra pretentiilor dumneavoastra, si este in principiu obligatorie in toate fazele de judecata.
Cu stima !
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat
Am primit citatie de la Curtea de Justitie in care scrie sa depun intimpinare.....
multumesc de raspuns
Domnule lotuss, ati declarat recurs impotriva unei decizii pronuntate in apel. Inseamna ca ati primit o citatie prin care vi s-a comunicat primul termen de judecata pentru recursul pe care l-ati declarat. Intampinarea o va face partea adversa in calitate de intimat! Ati inteles, in final cum stau lucrurile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs iancu123 iancu123 intampinarea la recurs o adresez tribunalului sau curtii de apel.pot sa o depun la tribunal sau trebuie sa o trimit prin posta la curtea de apel? (vezi toată discuția)
Doresc o explicatie a termenilor FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD am un proces cu o firma la care am lucrat de vreo 3 ani.. suntem 8 angajate date in judecata. ieri am primit o citatie in care sunt chemata in judecata , ... (vezi toată discuția)
Apelul: comunicarea motivelor, obligativitatea angajãrii unui avocat, depunerea întâmpinãrii comerciantu comerciantu un proces cistigat in stadiul de ,,fond,, piritul a facut ,,apel,, (10/01/2014) intrebarea mea este cind voi primi comunicarea din partea judecatoriei ? pentru ... (vezi toată discuția)