avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare venituri din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare venituri din strainatate

Buna ziua. Am primit acasa in Romania o instiintare ca sunt obigat sa trimit in scris o hartie in care sa contina ce bunuri am si ce venituri pentru a ma executa silit. Eu nu am nimic in Romania. Ar trebui sa declar cat castig in Strainatate ???? Va multumesc anticipat. Au competenta atat timp cat eu am contract strain. ????
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
Petrisor25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 15:51, 5 Noiembrie 2019
Buna ziua,

Persoanele fizice care obtin venituri din activitati independente din strainatate trebuie sa depuna la ANAF Declaratia Unica. Astfel, fie ca vorbim de medici, avocati sau mici mestesugari precum electricieni sau zidari care au PFA in strainatate, de persoane care presteaza periodic servicii pe cont propriu in strainatate, de persoane care obtin venituri din drepturi de autor sau de persoane care obtin oricare alte venituri comerciale din activitati independente in afara tarii, toate categoriile specificate mai sus sunt obligate sa depuna in tara noastra, la ANAF, o declaratie din care sa reiasa care sunt veniturile pe care le-au realizat in afara tarii si care e impozitul pe care l-au platit in statul in care au obtinut veniturile respective.

[ link extern ] -
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model independent videochat - declarare venituri mihapop mihapop Buna ziua, as dori sa aflu de la Dvs. care este modalitatea de a declara veniturile obtinute ca model independent din videochat. Intentionez sa desfasor ... (vezi toată discuția)
Obligativitate inregistrare anaf contracte prestari servicii intre pfa si firme din ue vladoiu.iuliana vladoiu.iuliana Buna ziua, recent am deschis un PFA( traducator) si unul dintre clienti este o societate din UE. Am citit intamplator ca as avea obligatia sa inregistrez la ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiei fiscale pentru persoanele care presteaza munca ca si pfa in alte tari ohiki ohiki Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o persoana presteaza munca in strainatate, ex Austria , ca si persoana fizica autorizata(firma deschisa in tara unde isi ... (vezi toată discuția)