avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere minor virată într-un cont la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere minor virată într-un cont la care mama nu are acces: are dreptul tatăl să procedeze așa?

Bună ziua, sunt divortata de 2 ani de soțul meu,iar copilul a ramas in custodie comună cu domiciliul la mine.fostul soț de aproape 4 luni nu a mai plătit copilului pensia alimentară.Are dreptul sa ii puna intr-un cont(de care eu nu stiu)Si sa spuna ca sunt pentru copil?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:00, 13 Noiembrie 2019
majorarea cuantumului pensiei de întreținere se dispune de către instanța de judecată.
Nu aveti nicio informatie ca sa incepeti sa faceti demersuri pentru a dovedi veniturile domnului? Macar ca inceput de negociere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere noul cod civil coldmountain coldmountain Buna ziua, doresc sa aflu care este procedura prin care trebuie sa pun in aplicare hotararea de divort prin care fostul sot a fost obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)
Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Andre Andreia Andre Andreia Buna ziua.Ce trebuie sa fac in cazul in care nu este platita integral pensia alimentara?In prezent primesc prin posta pensia alimentara a copilului,dar nu ... (vezi toată discuția)