Buna ziua.Eu am o intrebare.Eu am avut niste examene in cj la facultate si cum nu mi permiteam sa stau in cj sora mamei mele s a oferit si a zis sa stau la ea pe perioada examenelor adica 3 saptamani cat dura.Matusa mea sta in chirie la cluj.Am acceptat binenteles mi a zis ca nu trebuie sa platesc nimik ca ma ajuta sa locuiesc la ea cat dau examenele sa nu mai fac naveta.Toate bune dupa ce am venit de acolo s a certat cu mama mea si mi a spus ca nu a uitat ca trebuie sa i platesc o luna chirie cat am stat acolo si ca trebuie sa i platesc.Credeti ca ma poate actiona in judecata pentru motivul asta?Nu am compleat vreun contract ca am stat acolo 3 saptamani sau ca s obligata sa platesc ceva.Da nu mi i se pare corect ca dupa ce s a oferit ca ma ajuta acum ca s au certat sa pretinda de la mine bani.Multumesc mult
Contractul de inchiriere si cel de comodat sunt valabile chiar incheiate verbal .Asa incat , odata ce s-a angajat sa va primeasca in locuinta proprie fara niciun beneficiu material , nu va poate actiona in instanta .
Relatia contractuala stabilita intre dumneavoastra si matusa dumneavoastra a fost chiar un contract de comodat, esentialmente gratuit.(chiar daca n-a imbracat forma scrisa)
Imi puteti explica putin mai pe intelesul meu ca nu am prea inteles.ziceti ca e valabil chiar incheiat verbal si daca e valabil asa si spuneti ca in cazul meu a fost un contract de comodat esentialmente gratuit nu ma poate actiona in instanta daca e valabil incheiat verbal?poate dovedi ca am stat acolo? multumesc mult
Ati fost trecuta la intretinere in aceea perioada?
Daca NU....atunci stati linistiti....nu va poate da in judecata pentru ca nu are nici o dovada. PT ca obligatia ei era sa va treaca la intretinere ...
Inhiriere apartament
mariusik
am inchiriat de curand un apartament la doua fete din moldova ele fiind din alta tara studiaza in romania si au nevoie de o dovada ca stau in romania ele au ... (vezi toată discuția)
Sa contract de comodat
oti
In czul unui contract de inchiriere intre o SA si un SRL (chirias) pot rezilia contractul si sa inchei un comodat? Ce implicatii are asta pt SA ,adica ce ... (vezi toată discuția)