avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprapunere teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprapunere teren intravilan

Terenul intravilan al meu in acte este de 190,4 mp, terenul vecinului in acte este de 191mp. Ambele terenuri sunt in Bucuresti sector 2.
Ambii avem cadastru si intabulare facuta.
Ne suprapunem virtual pe cca 2% din teren.
1. La mine din masuratori imi ies 9mp in plus.
2. La vecinul meu ii ies lipsa din masuratori cca. 4mp.
Vecinul meu are casa construita la calcan deja, si nu avem cum sa ii cedez acest teren chiar daca as vrea.
3. El cand a construit nu mi-a cerut acordul pt. calcan, din ce stiu Certificatul de urbanism nu a specificat sa ia si acordul meu pt constructia la calcan.
4. Eu am o casa batraneasca si doresc sa o demolez si sa construiesc o casa la calcan cu vecinul meu, dar dansul ma ameninta cu judecata si ca nu o sa pot construi pana nu ii dau terenul de 4 mp sau ii platesc mii de euro.
Ce pot sa fac in acest caz?

Alte discuții în legătură

Latime teren pentru constructie casa Iulian_L Iulian_L Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot construi ( eventual extinderea locuintei sau constructia unui etaj ) pe un teren cu latimea de 7,5 m, 200 mp in ... (vezi toată discuția)
Construire casa pe o latime de 5,25 si lungime de 80 m? bibia bibia Buna ziua, ma numesc Catalin si am o problema. Detin un teren cu o latime de 5,25 m si lungime de 80 m. Terenul este intravilan. Mentionez ca planul urbanistic ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)