avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliul copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliul copilului

Buna ziua, am asa o intrebare, am divorțat de primul soț iar domiciliul copilului s-a stabilit la mine, am făcut primul pașaport al copilului cu domiciliul în vaslui intre timp am plecat din tara cu copilul iar acum cînd să-l perfectez am mers la ambasada cu toate actele necesare și declarația din partea fostului soț precum ca pot sa ii perfectez pașaportul și să ii stabilesc domiciliul cu mine, însă la ambasada mi sa spus că cu puțin timp înainte de data în care a fost făcută declarația fostul soț și-a făcut buletin român și l-a luat în spațiu pe copil pe o adresa din bucurești...deși el trăiește în republica moldova, cum e posibil asa ceva, daca in hotararea judecătorească e stabilit domiciliul cu mine, și ce se poate de făcut? Pot eu sa am probleme la vama daca pașaportul lui e pe vaslui?

Alte discuții în legătură

Domiciliul copilului Maria_Dany26 Maria_Dany26 Buna ziua, am asa o intrebare, am divorțat de primul soț iar domiciliul copilului s-a stabilit la mine, am făcut primul pașaport al copilului cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria ... Adevar2 Adevar2 Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie. Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)
Transcrierea certificatului de casatorie civila emis de autoritatile straine(libaneze) mariana_mariana mariana_mariana Buna ziua. Sunt cetatean roman cu resedinta in Republica Moldova(am certificat de nastere roman, pasaport simplu electronic roman, nu am buletin de identitate, ... (vezi toată discuția)