avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imnatriculare auto din alt stat UE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imnatriculare auto din alt stat UE

una ziua.imi puteti spune daca in cazul in care imi schimb domiciliul din Germania in Romania si vin in tara cu masina inscrisa in Germania daca o inscriu in tara se radiaza automat din Germania sau este necesara intai radierea din Germania.astept raspunsul dv si va multumesc

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina in strainatate elenaliliana2012 elenaliliana2012 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu demersurile legale pentru urmatoarea situatie, am un autoturism luat in leasing al carui utilizator era firma ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism romanesc inmatriculat in alt stat membru ue sandro sandro Sunt rezident in Germania, iar ieri am inmatriculat autoturismul personal aici pentru ca am depasit perioada de sedere de 185 de zile. La serviciul de ... (vezi toată discuția)
Procura notariala onix99 onix99 buna ziua am o intrebare daca pote cineva sa ma ajute vreau sa vand o masina si viitorul proprietar imi cere sa ii fac o procura notariala inainte sa facem ... (vezi toată discuția)