avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil tata

Tatal copilului este obligat sa anunte din timp angajatorul despre intentia de a solicita suspendarea CIM pentru concediul pt. crestere copil?Un fel de "preaviz"-mai ales daca lucreaza la banda si lasa postul descoperit "peste noapte".
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
VELIMIR, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 5 Noiembrie 2019
Nu este obligat sa faca acest lucru cu un anumit interval de timp inainte .. insa este benefic pentru angajator sa stie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare munca dupa cic ancavasilache ancavasilache Buna, As avea si eu o nelamurire: In 1 oct 2011 urmeaza sa imi inceteze concediul pentru cresterea copilului care implineste 2 ani. Am fost in concediu pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog, as dori raspuns la aceste 2 intrebari: 1.nora ... tuilleries tuilleries Buna ziua. Va rog, as dori raspuns la aceste 2 intrebari: 1.Nora mea lucreaza la o firma a carei politica este ca daca vrei sa nu mai vii la serviciu, trebuie ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic 2ani Veronicas Veronicas Buna ziua, Imi puteti spune daca dupa efectuarea concediul de crestere copil pe 2 ani am dreptul de la intra direct in somaj? Administratorul firmei imi spune ... (vezi toată discuția)