avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Asigurare medicala
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Asigurare medicala

Daca am asigurare medicala în România fiind pensionare cu gr.3 invaliditate și pentru a beneficia de anumite servicii medicale având o boala gravă voi avea o coasigurare medicala în Belgia unde locuiesc temporar voi avea probleme cu asigurarea medicala la întoarcerea în țară? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:36, 5 Noiembrie 2019
Va trebui sa va interesati la CJAS si sa prezentati copia dupa asigurarea medicala din Belgia. Ar trebui sa existe protocoale incheiate intre casele nationale de asigurari de sanatate din Belgia si Romania pentru decontarea reciproca a anumitor servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical pentru un strain annaon annaon Buna ziua, Sotul verisoarei mele se confrunta cu urmatoarea situatie. Este cetatean blegian, a venit in Romania in concediu(la locul de munca din Belgia el ... (vezi toată discuția)
Cnas vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua.Daca sotul este pensionat de boala gr.2 si sotia este casnica,ea are dreptul sa primeasca card de sanatate?va multumesc. (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate sallai sallai Sotului meu i s-a pus urmatorul diagnostic de catre Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara in anul 2010: Cardiopatie hipertensiva, hipertensiune ... (vezi toată discuția)