avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa vanduta prin banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa vanduta prin banca

Buna ziua. Am vandut casa unei familii, prin banca. Am facut promisiunea la notar, mi-au dat 15% din cat am cerut. Zilele trecute am fost la notar si am am facut contractul de vanzare -cumparare. A fost si reprezentanta bancii. A spus sa astept inca 2-3 zile pana iese CF-ul pe ipoteca si apoi imi vireaza banii. Azi ma suna cei care au cumparat casa si imi spun ca nu mai vor sa imi vireze banii, chiar daca a iesit CF-ul. Motivul ar fi ca nu am lasat acolo o scara de metal, pe care nici nu am spus ca o las, dar ei asa s-au gandit. Si ca daca nu duc scara, nu imi vireaza banii in cont. In contract exista niste termene de virare a banilor. Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:59, 5 Noiembrie 2019
Daca trece termenul, apelati la un executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intarziata a pretului in urma vanzarii unui imobil mic57 mic57 Am vandut un imobil catre un cumparator care a accesat un credit \\\\"prima casa\\\\". Desi am semnat actele la notar in data de 15.06 iar inscrierea in CF s-a ... (vezi toată discuția)
Vanzare locuinta, sfat. Livone74 Livone74 Buna ziua! Vreau sa vand o locuinta (la bloc) in curand si as dori un sfat. Am fost la notar si suntem in proces de trimitere a actelor gen certificat ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare cumparare teren, pret achitat integral, tranzactie esuata iacobcristian iacobcristian Buna ziua am si eu o speta destul de rara cred.... Am cumparat un teren cu 30.000 Euro dar am facut doar un act de promisiune de vanzare cumparare cu plata ... (vezi toată discuția)