avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare cumparare

Buna ziua,saptamana trecuta am semnat la notar actul de vanzare cumparare pt un apartament luat cu ipoteca.am primit actul doar ca titlul de pe act nu scrie vanzare cumparare scrie doar act de vanzare in continut scrie ca sunt proprietara.e ok sau a gresit notar redactatrea?am primit si acel contract de ipoteca.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Simonatur , utilizator 20:06, 6 Noiembrie 2019
Ati mai adresat aceasta intrebare. Si desi v-a durut in ....cot, v-am raspuns ca in acceptiunea noului Cod civil, denumirea corectă și legală, sub care este reglementat este "contract de vanzare ".
Va rog sa nu raspundeti daca doriti, dar nu e ok sa luati la rost utilizatorii. Fiecare raspunde si revine daca doreste.

Doamna Simonatur, actul de vanzare si ce doriti dv. e unul si acelasi lucru.
Va multumesc!

Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare imobil a_silvian a_silvian Buna ziua, Vanzatorul si cumparatorul s-au prezentat la notar pentru intocmirea actelor la vanzarea unui imobil. Notarul a inmanat catre cei doi un ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare- cumparare ap ,cu credit cu ipoteca Hj99 Hj99 Buna ziua, Eu vreau sa vand un apartament si am gasit un cumpărător care vrea sa faca credit cu ipoteca pe apartamentul care il vand eu. Am facut la ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare automobil intre frati daniel77baban daniel77baban Buna ziua, Am cumparat o masina din Spania prin intermediul fratelui meu care are rezidenta acolo. Dupa ce am scos doua numere rosii, la incercarea de a ... (vezi toată discuția)