avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare imobil

Buna ziua,

Vanzatorul si cumparatorul s-au prezentat la notar pentru intocmirea actelor la vanzarea unui imobil. Notarul a inmanat catre cei doi un document, contractul, pe care scrie Contract de Vanzare. Nu scrie si Cumparare.
Poate fi acest fapt o problema? Este evident din contract ca a fost si cumparare, dar oare nu trebuia trecut in titlul lui si acest cuvant?

Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:42, 28 Octombrie 2019
In acceptiunea noului Cod civil, denumirea este "contract de vânzare".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare Simonatur Simonatur Buna ziua,saptamana trecuta am semnat la notar actul de vanzare cumparare pt un apartament luat cu ipoteca.am primit actul doar ca titlul de pe act nu scrie ... (vezi toată discuția)
Valabilitate extras de carte funciara pentru autentificare Vranceanud Vranceanud Anul trecut pe 10 noiembrie am cumparat o garsoniera, dar extrasul de carte funciara cerut de notar purta data de 2 noiemvrie. Dupa cate stiu, valabilitatea ... (vezi toată discuția)
Intabulare drept de proprietate bun comun sandina29 sandina29 Buna ziua! Am incheiat dupa 1 octombrie un contract de vanzare cumparare imobil autentificat notarial. Eu cu sotul suntem cumparatorii. Notarul s-a exprimat ... (vezi toată discuția)