avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Procura pt ridicare cartii de identitate
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Procura pt ridicare cartii de identitate

Buna ziua, as avea o întrebare dacă se poate. Am pierdut buletinu în străinătate si vreau sa vin sa fac altul ( menționez că am pașaport) însă pentru ca nu pot sta mai mult de 2-3 zile ar vrea sa fac o procura sa fie ridicat de către mama. Întrebare este pot face procura folosind pașaportul deoarece buletinul este pierdut ? Multumesc mult.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
Emran, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 13:57, 6 Noiembrie 2019
Da.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare buletin cu procura daca titularul si-a pierdut actul de identitate adinov adinov Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cu privire la urmatoarea situatie: Un prieten cu dubla cetatenie, plecat in strainatate la studii, mi-a facut procura ... (vezi toată discuția)
Urgent - pierdere certificat nastere, buletin expirat ramoducu ramoducu buna ziua..e o chestiune complicata si nu stiu cum se procedeaza..locuiesc in straintate cu logodnicul meu de 2 ani..nu mi-a putut face acte din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Buletin, pasaport, procura Poesia74 Poesia74 Buna ziua, Vreau sa plec in Franta cu cei doi copii, sotul lucrand acolo. Baiatul cel mare si-a pierdut buletinul.Am facut o procura pentru al scoate din ... (vezi toată discuția)