Buna ziua ,in urma despartirii de mama copilului meu am decis de comun acord sa se stabilească domiciliul la mine prin un acord la mediator iar ea sa contribuie lunar cu o pensie de 500 de lei
Anul trecut aceasta a platit doar 5 luni cate 250 lei iar acest an a omis cateva luni iar suma a fost de 250 lei cand a platit!
Deoarece nu se implică deloc in cresterea copilului si nu se interesează de acesta as dori sa i pun o poprire pe salariu!
Menționez ca actul mediatic a fost apropat de judecatorie acum app 2 ani,insă pe hotărarea pe care o am acasă nu este trecută mențiunea defibitiva si irevocabilă ci scrie cu drept de apel,menționez ca nu a fost intentat nici un proces in apel astfel hotararea a ramas definitivă
Pot apela la un executor cu hotararea pe care o am deoarece imi este aproape imposibil sa umblu la tribunal pt a obține o noua copie cu acea mențiune datorita programului!
Sau care este procedura indicată? Ce ar trebui sa fac?
Multumesc
Buna ziua,
Trebuie sa legalizati sentinta in sensul in care pe ea trebuie sa fie inscrisa de instanta mentiunea DEFINITIVA.
Daca nu puteti sa va deplasati personal la judecatoria care a emis sentinta atunci puteti fie sa apelati la un avocat fie sa folositi posta transmitand cererea, copii de pe sentinta si dovada taxei de timbru si un plic autotimbrat si solicitand ca dupa legalizare sa va fie transmisa tot prin posta.
Hotararea de divort
jeny36
Buna! am divortat anul trecut,2010,in decembrie,in martie 2011 am primit o comunicare prin posta cu hotararea de divort.Toate bune doar ca,atunci cand am fost ... (vezi toată discuția)