avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am virat cuiva bani trimiși mie, în acest scop, de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am virat cuiva bani trimiși mie, în acest scop, de un prieten care acum și-i vrea înapoi, dar persoana care i-a primit refuză să-i restituie. Prietenul mă acuză pe mine de înșelăciune, ce ar trebui să fac?

Buna

Un prieten mi-a trimis bani pe cont ca sa virezi bani pe un alt cont de pe revolut. Eu am virat bani catre persoana care a cerut .Plata reprezinta anumita servici. Prietenul sa razgandit si vrea banii inapoi dar persoana de pe revolut refuza sa faca si cere de la mine. Eu nu am primit-o inapoi si acuma el vrea sa ma acuza de inselaciune. Ce ar trebui sa fac
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:32, 13 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.prea se intelege exact,Daca aveti dovada ca ati virat banii.nu poate sa vs acuze de nimic.
Buna Domnu Niculescu

am dovada pe revolut. Este de ajuns?

Persoana de la revolut nu vireaza bani inapoi si prietenul cere de la mine. Prietenul vrea sa mearga la politie si sa ma implice si pe mine pentru ca persoana respectiva l-a inselat
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
molplayer, utilizator
In cazul in care explicați aceste lucruri la poliție probabil nu.or sa fie probleme.
Buna

Astazi ma sunat un comisar sef din alexandria si ma acuzat ca sunt faptas si ca ma inchida. Totusi vorbim de o suma modicha de 350 RON
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2019
molplayer, utilizator
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca v-a sunat un comisar...

Alte discuții în legătură

Este incindent art.215? vasileblanaru vasileblanaru buna seara am cumparat un produs in valoare de 3700 lei de pe un site,second. tipul pare foarte de treaba,darcand a ajuns coletul erau niste lemne in ... (vezi toată discuția)
Mi sa facut plangere penala pt inselaciune insa nu am inselat ... Mihaela Ionescu1 Mihaela Ionescu1 Mi sa facut plangere penala pt inselaciune insa nu am inselat pe nimeni din puctul meu de vedere eu haruita fizic si sexual,santajata si discriminata.Va rog ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati si nerestituiti plumber plumber Buna ziua, Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat pentru urmatoarea situatie: In urma cu aproximativ o luna jumatate, i-am dat unei cunostiinte suma de 500 ... (vezi toată discuția)