avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am virat cuiva bani trimiși mie, în acest scop, de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am virat cuiva bani trimiși mie, în acest scop, de un prieten care acum și-i vrea înapoi, dar persoana care i-a primit refuză să-i restituie. Prietenul mă acuză pe mine de înșelăciune, ce ar trebui să fac?

Buna

Un prieten mi-a trimis bani pe cont ca sa virezi bani pe un alt cont de pe revolut. Eu am virat bani catre persoana care a cerut .Plata reprezinta anumita servici. Prietenul sa razgandit si vrea banii inapoi dar persoana de pe revolut refuza sa faca si cere de la mine. Eu nu am primit-o inapoi si acuma el vrea sa ma acuza de inselaciune. Ce ar trebui sa fac
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:32, 13 Noiembrie 2019
Buna asa s-a prezentat la telefon si ma acuzat direct ca sunt faptas si am facut inselaciune de 100 persoana si ma incatusaza ....etc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu ati inselat pe nimeni, nu va faceti griji.
Oricum un om din politie nu s-ar exprima asa.
Asteptati sa depune plangere, veti fi citat si veti lamuri lucrurile in cadrul unei eventuale anchete.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se intelege absolut nimic. Pentru ce ati primit dvs suma? Pentru ce ati efectuat dvs. plata apoi? Ce servicii? (daca discutam de trafic de droguri sau altele de genul asta, va anunt ca nu se incadreaza la servicii). Daca sunt banii primiti de la Revolut pentru recomandarea unui nou utilizator, atunci revolut raspunde etc.

Legat de "comisar sef": nici eu nu cred ca v-a sunat un comisar sef. Probabil cineva care a vrut sa va sperie. Daca sunteti nevinovat puteti dormi linistit si atunci cand veti fi chemat pentru declaratii spuneti adevarul.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca tot e modica suma, achitati-o dvs
molplayer a scris:

Buna
Totusi vorbim de o suma modicha de 350 RON

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este incindent art.215? vasileblanaru vasileblanaru buna seara am cumparat un produs in valoare de 3700 lei de pe un site,second. tipul pare foarte de treaba,darcand a ajuns coletul erau niste lemne in ... (vezi toată discuția)
Mi sa facut plangere penala pt inselaciune insa nu am inselat ... Mihaela Ionescu1 Mihaela Ionescu1 Mi sa facut plangere penala pt inselaciune insa nu am inselat pe nimeni din puctul meu de vedere eu haruita fizic si sexual,santajata si discriminata.Va rog ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati si nerestituiti plumber plumber Buna ziua, Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat pentru urmatoarea situatie: In urma cu aproximativ o luna jumatate, i-am dat unei cunostiinte suma de 500 ... (vezi toată discuția)