avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Popriri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Popriri

Buna seara. Dacă am popriri pe salariu și vreau să mi iau o mașină pe numele meu se poate pune poprire și pe aceasta?
Cel mai recent răspuns: roxanamihaela22101978 , utilizator 12:23, 7 Noiembrie 2019
Dacă sunteți executat silit, se poate pune sechestru și pe mașină. Amânați cumpărarea mașinii până achitați creanța.
Multumesc pentru raspuns. Asa am sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire executare silita elena1986 elena1986 As avea nevoie de un raspuns cat mai rapid! am facut un credit pentru cineva acum ceva timp (aproximativ 2 ani), si de curand am primit acasa scrisoare ca sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru leasing liana16 liana16 am o mare problema. am luat o masina in leasing cu 50% avans si gratie de un an la plata. dupa perioada de gratie am fost in imposibilitate sa-mi platesc ... (vezi toată discuția)
Caz concret ; am o poprire pe numele meu care este data la b.e.j ... skayboy19 skayboy19 Caz concret ; Am o poprire pe numele meu care este data la B.E.J X pentru care mi se retine 30/33%, intre timp mi se mai pune o poprire de la B.E.J Y, e ceva ... (vezi toată discuția)