avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cum pot obtine aprobarea pentru montare camere de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cum pot obtine aprobarea pentru montare camere de supraveghere si alarme?

Buna ziua!

Ma intereseaza cum se poate obtine autorizatia pentru montaj sisteme de supraveghere, si ma intereseaza urmatoarele aspecte:
- De unde se obtine aprobarea pentru o firma srl?
- Exista conditii speciale pentru angajati? In sensul ca eu ca administrator sunt obligat sa angajez doar oameni cu studii atestate in acest domeniu? Cunosc baieti care monteaza foarte bine, insa nu au niciun curs in domeniu.

Orice detaliu referitor la acest subiect mi-ar putea fi de ajutor.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:10, 7 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt aplicabile prevederile Legii nr. 333/ 2003.
Gasiti informnatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare infiintarii unei societati cu profil de activitate: montaj sisteme de securitate alintel alintel Vreau sa infiintez o societate care sa aiba ca domeniu de activitate montajul sistemelor de securitate (alarme antiefractie pt spatii comerciale si locuinte, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie montare sisteme de supraveghere sorindx sorindx Buna ziua, M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere. Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie firma cu cod 8020 savequasars savequasars Buna ziua, Sunt destul de nou in domeniu si am si eu o mare nelamurire, de curand am infiintat o firma impreuna cu un prieten in giurgiu cu codul 8020 ... (vezi toată discuția)