avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort la Judecatorie si Stare Civila simultan
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort la Judecatorie si Stare Civila simultan

Buna ziua,
Am inceput procesul de divort la Judecatorie, dar intre timp am mers la Starea Civila si am obtinut Certificatul de divort,, procesul la Judecatorie fiind unul foarte lung.
Abia acum a primit sotul meu Adresa de la Judecatorie pentru a face Intampinare. Am rugamintea sa imi scrieti ce articol trebuie invocat in Intampinare, sau daca mai trebuie depusa in situatia in care noi deja am solutionat divortul la Starea Civila.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florentina L , utilizator 18:42, 8 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Aveti 2 optiuni: fie reclamantul formuleaza cerere de renuntare la judecata, fie paratul invocat prin intampinare ramanerea fara obiect a cauzei cu motivarea indicata de dvs.
acest răspuns util
Aveti si varianta sa nu va prezentati la proces si se va suspenda ori sa se prezinte numai paratul ori avocatul paratului daca are avocat angajat si sa se respinga actiunea.
Multumesc mult!
In Intampinare trebuie sa mai fac referire la vreun articol din Cod sau nu este cazul?
Nu are sens sa faceti intampinare.
acest răspuns util
Trimiteti la dosar certificatul de divort. Nu e musai invocat un articol, spuneti ca a ramas fara obiect.

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte la dumneavoastra,nu am mai platit un abonament de telefonie mobila la orange din 18.03.2019 si ... (vezi toată discuția)
Divort cu repetir mmirela_m mmirela_m care e procedura legala pt a incheia acest proces??? ,, daca am terminat un proces de divort in 2006 cu o hotarare irevocabila prin care mi-am redobandit ... (vezi toată discuția)
Divort, competenta teritoriala Vera22 Vera22 Sotul meu a deschis actiunea de divort.Am primit o instiintare la care ar fi trebuit sa raspund cu specificarea adresei mele si alte contestatii privitoare la ... (vezi toată discuția)