avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fals
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fals

Buna! In calitate de merceolog al unei societati sunt solicitat de catre administrator(in care am incredere totala ca isi asuma)sa semnez cand nu este dansul anumite acte(contracte cu colaboratorii) cu semnatura lui.In caz de eventuale litigii intre parti as putea fi tras la raspundere pentru fals chiar daca dansul va spune ca el a semnat?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:09, 8 Noiembrie 2019
Cum semnati "cu semnatura lui "? II imitati semnatura ?
Da.

Cornel Vasile a scris:

Asa imi cere,dar inca nu am facut-o.Dar mi-a cerut uneori.

Cristi Mirel a scris:

Da.

Cornel Vasile a scris:

Cereti-i sa va dea asta in scris!
Era o gluma. Sigur ca nu o va face nicio data, cum nici dumneavoastra sa nu acceptati sa faceti asta adica sa-i folositi semnatura imitata.
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)
Poate un avocat sã semneze în numele meu? nu existã contract de reprezentare mmarianman mmarianman buna ziua. poate un avocat sa semneze in numele meu, fara a avea nici macar un contract de asistenta juridica incheiat intre noi doi????? si in ce conditii ar ... (vezi toată discuția)