avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Care pot fi consecintele pentru o persoana care a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Care pot fi consecintele pentru o persoana care a contractat un credit cu dobanda preferentiala si nu a respectat prevederile contractuale?

Care pot fi consecintele pentru o persoana care a contractat un credit cu dobanda preferentiala si nu a respectat prevederile contractuale?
Aici ma refer la urmatoarea situatie - a schimbat angajatorul, iar acesta nu avea conventie cu banca respectiva, implicit persoana a beneficiat de dobanda preferentiala fara sa aiba drept, deoarece nu a anuntat banca ca si-a schimbat angajatorul.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:18, 9 Noiembrie 2019
Creditorul va demara procedura de executare silită prin intermediul unui executor judecătoresc.
Debitorul va plăti în plus și cheltuielile de executare silită.
Chiar si daca pana acum si-a platit la timp toate ratele si mai are in contul de la banca respectiva suficienti banii cat pentru urmatoarele 10 rate?
Dacă va continua să plătească lunar ratele fixate de banca, nu se va ajunge la executare silită.
Important este să înregistreze întârzieri la plata ratelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita zambilutza zambilutza Buna ziua, Suntem in situatia unei executarii silite in baza titlului executor reprezentat de conventia de credit de nevoi personale cu garantie ipotecara, ... (vezi toată discuția)
Declaratia unilaterală de rezolutiune Antik Antik Buna ziua, In cadrul unui contract de vanzare cumparare cu plata in 2 rate,prin care eu am transferat deja dreptul de propietate cumparatorului si s-a ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita alialex alialex Tatal meu are o datorie la o anumita banca si am vazut ca figureaza pe portalul ministerului Justitiei cu un dosar de încuviinţare executare silită DOSAR ... (vezi toată discuția)