avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot vinde o masina daca sunt executat silit?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot vinde o masina daca sunt executat silit?

Am fost executat silit in urma unui credit la un IFN. Executorul a trimis o cerere de retinere a certificatului de inmatriculare catre politia din localitate. Am primit si o instiintare cu acest fapt prin posta.

Intre timp masina s-a stricat si as dorii sa o dau la dezmembrari si sa o radiez de la impozit.

Este posibil? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
vlad222, utilizator
Nu aveti voie sa dispuneti de acel bun fara acordul executorului judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe autoturism după un credit gabinella gabinella Buna seara . Am avut un credit la TBI in 2006 . Am platit o perioada apoi nu am mai reusit . A trecut mai mult timp , am primit mai multe instiintari de plata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ma numesc tufa nicoleta și am o nelămurire pentru ... Eve1 Eve1 Bună ziua, ma numesc Tufa Nicoleta și am o nelămurire pentru care doresc o clarificare. În perioada în care ești dat către Executor pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am cumpărat o mașină din cauza pandamiei nu am ... Carmen Dontea Carmen Dontea Bună seara, am cumpărat o mașină din cauza pandamiei nu am reușit sa o trec pe mine. Programarea o am pe 13 decembrie da între timp mi sa stricat motorul ... (vezi toată discuția)