avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Pentru a pleca în concediu de odihnă planificat, conducerea unității în care lucreaz îmi solicită să caut un coleg de munca care să-mi semneze cererea că mă înlocuiește. Mai bine spus că va munci și în locul meu. Este legală această procedură? Cum să procedez pentru a nu merge cu ,, miloaga" la colegi pentru a mă înlocui? Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Citatie tribunal pentru conflict de munca MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT Buna ziua vreau sa intreb cum sa procedez am avut ieri citatie la tribunal, eu sunt reclamanta -conflict de munca cu unitatea unde lucrez pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna. Ipj Ipj Buna ziua. Este legal ca societatea la care lucrez ( bugetară) să-mi solicite ca la plecarea în concediu de odihnă să-mi semneze un alt coleg că mă ... (vezi toată discuția)
Co conditionat de semnatura altui angajat viorel2001249 viorel2001249 Buna ziua! Lucrez de circa 3 luni ca infirmiera la un centru pentru ingrijirea batranilor din cadrul unui DGAS. La plecarea in concediu de odihna a unei ... (vezi toată discuția)