avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Constatare perimare în recurs
Discuție deschisă în Executare silită

Constatare perimare în recurs

Bună ziua,
Dosar executare început în 14.02.2013 în toate formele mobiliare și imobiliare, am pierdut procesul pe fond și am făcut recurs la tribunal. A fost admisa perimarea executării silite irevocabil, dar nu este menționat și anularea sau desființarea dosarului. Ce se poate întâmpla mai departe?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executarea nu mai poate continua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul prescriere executare silita florina70_c florina70_c Buna ziua! Va adresez rugamintea de a ma ajuta si sprijini in urmatoarea problema - [b]daca s-a prescris sau nu termenul de executare silita a unui titlu ... (vezi toată discuția)
Reluare executare silita ?! conelia anghel conelia anghel In 2012 am castigat un [b]proces pe litigii de munca[/b] atat la [b]fond (tribunal)[/b] cat si la [b]recurs (CAB)[/b] . In acelasi an 2102 [b], am executat ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de grefa in vederea stoparii executarii silite ancut75 ancut75 Constată perimată executarea silită derulată de Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătoreşti. Anulează actele de executare întocmite ... (vezi toată discuția)