avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Dovada lipsa spatiu de locuit
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Dovada lipsa spatiu de locuit

De unde pot procura un act care sa ateste faptul ca nu am locuinta sau terenuri pe teritoriul Romaniei, aceasta fiindu-mi necesara intr-o alta tara din UE pentru obtinerea unei locuinte sociale?
Cel mai recent răspuns: danajuga64 , utilizator 15:52, 8 Noiembrie 2019
Eu zic sa mergeti la primaria pe a carei raza aveti domiciliul si sa cereti de la dumnealor o adeverinta.
Asa am procedat dar ei mi-au dat o adeverinta din care reiese ca nu am locuinta si terenuri in zona de domicilu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru pesoane aflate in strainatate alessiacristina alessiacristina s dori sa stiu, pentru socrul meu, care este in spania rezident, cum poate proceda si carei autoritati trebuie sa i se adreseze, in cazul in care doreste ... (vezi toată discuția)
Cât se întinde mandatul? pot obține acest document de la primărie? ... MaraToaderia20 MaraToaderia20 Cât se întinde mandatul? Pot obține acest document de la Primărie? Bună ziua! Tatăl meu este proprietarul unui teren. Deține acte, este cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor social mancipri mancipri cum se poate obtine ajutorul social si ce acte sunt necesare ? (vezi toată discuția)