avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ajutor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ajutor

Admite cererea de apel. Schimbă în tot sentin?a atacată în următorul sens: - admite plângerea contraven?ională; - anulează procesul – verbal de constatare ?i sanc?ionare a contraven?iei seria PTMX nr. 070104 din 24.06.2018 emis de Inspectoratul de Poli?ie al Jude?ului Timi?; - obligă pârâtul să plătească reclamantului suma de 820 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în primă instan?ă. Obligă intimatul să plătească apelantului suma de 20 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în apel.
Am castigat?
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 18:10, 8 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, felicitări.
Și mai au sa va plătescă și cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii neprestata in decursul unui an jumatate VlManole VlManole Buna ziua, Am primit urmatoarea hotarare judecatoreasca in temeiul neplatii unei amenzi in valoare de 3510 lei care s-a transformat in 240 ore in folosul ... (vezi toată discuția)
Proces castigat, apel pierdut emipop2892 emipop2892 Buna ziua, Anul trecut am dat in judecata Inspectoratul de politie judetean Timis pentru un proces de verbal care este nul. Am castigat procesul. Au ... (vezi toată discuția)
Răspuns la apel ! larisaflory larisaflory Răspuns la apel asa am primit,pot înțelege ca sa anulat procesul verbal în totalitate, adică nu o sa mai fiu sancționat! Va las răspuns ... (vezi toată discuția)