avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insertie

Copilul meu face in 26 martie 2 ani,cand ar trebui sa ma intorc la munca? Si daca imi schimb locul de munca cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 10 Noiembrie 2019
Deci fac cerere de incetare dimineata si dupa- amiaz imi face contract de angajare,se poate asa?
Cred ca fortati nota: vreti si bani pentru reinsertie, si un loc de munca mai bun decat cel de unde ati plecat in CCC ...

Cred ca nu se poate decat cu intelegere maxima din partea vechiului loc de munca. In orice caz, nu demisie dimineata si angajare seara. Mai e si ReviSal etc.
Nu fortez nota,dar dv v-ati duce la un loc de munca de dimineata pana seara,avand un copil de 1 an si 9 luni? Sincer ati putea sa va ocupati de familia dv? Eu pun intrebarile ca nu stiu cum sa procedez,daca vreti imi raspundeti daca nu,nu.Nu cred ca sunt singura in cazul asta.multumesc
Cred ca am fost destul de clar : data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

Adica, cand incetez un c.i.m. pot avea aceeasi data ca si incepere la un nou c.i.m.
Multumesc mult,cu 60 de zile lucratoare sau 60 de zile inclusiv sambata si duminica ar trebui sa incep?

Alte discuții în legătură

Reluare activitate dupa concediu crestere copil Anca Talpos Anca Talpos Buna ziua. Doresc sa imi schimb locul de munca dupa revenirea din concediu crestere copil. Angajatorul vechi poate sa imi elibereze in aceasi zi incetarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...as avea si eu o intrebare....beneficiez de stimulent ... SofiaCristina SofiaCristina Buna ziua...as avea si eu o intrebare....beneficiez de stimulent de insertie...daca imi dau demisia de la locul de munca vineri si incep la alta firma sa ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea la munca după concediu de creștere copil Irina chiriță Irina chiriță Buna ziua, Pe data de 11.12.2017 ar trebui sa ma întorc la fostul loc de munca problema e ca mi- am găsit în alta parte cum ar trebui sa procedez? Noul ... (vezi toată discuția)