avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cumpărare locuință de serviciu.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cumpărare locuință de serviciu.

Sunt militar activ, locuiesc într-un apartament alocat din fondul M.Ap.N ca și locuință de serviciu în orașul Buzău și aș vrea să cumpăr acest apartament. Credeți că dacă voi depune cererea la Direcția Domenii și Infrastructură de care aparține județul voi avea câștig de cauză? Care vor fi pașii următori depunerii cererii? Este o cerere tipizată sau una de mână în care îmi exprim dorința de a cumpăra locuința? Îmi puteți trimite o formulare a cererii cât mai aproape de regulile judiciare?

Alte discuții în legătură

Bună seara, locuiesc în ploiești într-un bloc la periferia ... mihayu2004 mihayu2004 Bună seara, locuiesc în Ploiești într-un bloc la periferia orașului care a fost locuințe de serviciu iar după anii 90 apartamente au fost cumpărate ... (vezi toată discuția)
Dobandire proprietate addap addap Buna ziua. Am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta. Niste prieteni de familie din Cluj locuiesc de mai bine de 5 ani intr-o locuinta care nu le apartine ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu - o pierd in caz ca voi fi disponibilizat? sobol sobol Buna ziua. Stau cu chirie intr-o locuinta de servici,data de fondul locativ la m-ai multe institutii din judet,in contractul de inchiriere sunt trecut eu ca ... (vezi toată discuția)