avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cotopirea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cotopirea

Bună ziua, am o întrebare soțul meu avut o pedeapsă din 2015 de 2 ani cu suspendare și 4 ani termenul de încercare în 2017 a făcut o noua fapta conducerea fara permis, fuga de la locul accidentului, ștergere de probe si vătămare corporala, ii sa dat o pedeapsă de 3 ani si 10( pt conducerea fara permis + suspendarea din 2015 ) el e arestat deja un an de zile, astazi ii sa terminat procesul si de vătămare corporala si scrie ca toate aceste pedeapse inclusiv suspendarea sau contopit si a ieșit o pedeapsă toatal de 3 ani si 6 luni... Avea 2 ani suspendarea, 2 ani modificarea probelor, fuga de la locul accidentului si încă 1 an conducerea fara permis... Ii sa dat 2 ani si un spor de 1 an si 6 luni...

Pana la urma ce pedeapsă face? Prima de 3 ani si 10 luni, sau cea de 3 ani si 6 luni ? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
Andreea988172618, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:26, 9 Noiembrie 2019
Va executa pedeapsa stabilita in ultima hotarare judecatoreasca unde se si sprecifica cat are de executat.
Cititi cu atentie hotararea instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Mariuuuuusssssss Mariuuuuusssssss Bună Ziua! În urmă cu aproximativ 10 lunii de zile am produs un accident soldat cu victimă art 338, dar datorită faptului că m-am speriat foarte tare, am ... (vezi toată discuția)
Am voie sa parasesc tara daca mi s-a aplicat o pedeapsa cu suspendare? nutza nutza buna.eu am mai multe intrebari si rog daca se poate sa imi raspunda totusi cineva.am facut un accident pe trecere de pietoni...vatamare corporala grava si am ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp pot sa ma prezint la examen daca mi s-a anulat permisul de conducere lorenzo29 lorenzo29 dupa cat timp pot sa ma prezint la examen auto daca mi s-a anulat permisul ,in urma unui accident de circulatie (parasirea locului accidentului) ,am primit o ... (vezi toată discuția)