avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumparare carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumparare carti de munca

Buna,
Am cativa salaiati care nu au carnete de munca intocmite.. As dori sa stiu care este procedura si locatia de cumparare a acestora?
mersi anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Miruna SRU , utilizator 12:28, 2 Iunie 2006
Te duci la ITM in Giulesti si acolo au un formular tip cere (la xerox), il completezi cu datele corespunzatoare, il semnezi si stampilezi la directorul firmei, te duci cu el inapoi la ITM sa-l vizeze si apoi in piata Amzei la DGMSS de unde cumperi cartile pe baza cererii. Costa cca 6 ron cartea. Succes :)
PS daca esti din Buc, in alte loc. e mai simplu direct de la DGMSS
Ultima modificare: Luni, 5 Iunie 2006
Miruna SRU, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca eujad eujad stiti cumva cat costa o carte de munca? (vezi toată discuția)
Carnet de munca toto_m toto_m Buna ziua, Lucrez de 1 an si 2 luni si nu am inca carnet de munca.Intrebarea mea este : angajatorul are obligatia sa imi faca? Si spre exemplu daca plec in ... (vezi toată discuția)
Copie carte de munca? infomanu infomanu Salut, De mai bine de doua luni cei de la firma nu reusesc sa-mi faca copie dupa cartea de munca, fiindu-mi necesara pentru aplicarea pentru un credit! Au ... (vezi toată discuția)