Va multumesc ptr.raspunsuri,m-au ajutat...sa-mi fac o idee.dreptatea rămâne în mână Domnului din aceste precizari.noi suntem în provincie,câinele trebuia îngropat ca l năpadeau mustele si era destul de masiv,peste 50 kg.ne-intrevazand nici o cale legala de a-mi cauta dreptatea. Cat despre camere...mi-am luat caine de paza sa-mi pazeasca si sa-mi apere casa si proprietatea,apoi daca imi pun camere sa-mi pazeasca cainele atunci...pun camerele sa-mi supravegheze casa si nu ne mai luam câini,ii dam la azil ptr.pantofi sau ii exportăm în china.cam nașpa situația asta,inca acum vecinul ne-avand ce-i face ma amenința că l-am calomniat.suntem de tot rasul-plansul.inca odata mii de multumiri
Daca aveati camere de supraveghere se putea observa cand a aruncat otrava. Deci cat de repede montati camere serioase. Exista si sisteme care monitorizează ce trece peste gard - un fel camp prin care daca trece ceva sunteti alertati. Mergeti cu cainele la analize toxicologice - de fapt trebuie prelevate mostre din diversele organe ale lui si trimise la analiza. Functie de otrava sunt sau nu sanse de a dovedi.