avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului

Dacă mi-a fost suspendat dreptul de a conduce , având dovada pe 15 zile , iar in aceasta perioada am săvârșit o alta fapta care atrage tot suspendarea permisului , dovada rămâne valabilă sau se anuleaza
Cel mai recent răspuns: Cosmin marica , utilizator 08:18, 11 Noiembrie 2019
..
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
Vio10, utilizator
Daca nu ti-au ridicat dovada ramane valabila.
Norocos ai fost. A fost simpla contraventie sau infractiune ceva? Caz in care e mai nasol.

Contravenție
mariustz a scris:

Daca nu ti-au ridicat dovada ramane valabila.
Norocos ai fost. A fost simpla contraventie sau infractiune ceva? Caz in care e mai nasol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ramona09 ramona09 In data de 27-01-2009,am avut un accident rutier pentru neacordare de prioritate,in care mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 90 zile.am facut ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru 7 luni??? ciresel ciresel Buna ziua! Am avut un accident in primavara,accidentand un pieton ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.In urma probelor de sange mi a iesit ... (vezi toată discuția)
Scos de sub urmărirea penală. ce se întâmplă cu permisul? Adina lemnaru26 Adina lemnaru26 Buna ziua!Am cumparat o masina \"mai in graba\" fara sa verific actele prea bine ,am fost la un notar si am incheiat un contract de vanzare-cumparare si fostul ... (vezi toată discuția)