avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Clauza de abitatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Clauza de abitatie

Spuneti - mi va rog : eu am clauza de abitatie in doua imobile diferite, unul dintre cei doi propietari care mi au acordat acest drep a decedat , mostenitorii au deschis partaj in instanta .Eu imi pot pierde dreptul de abitatie lasat de defunct ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:50, 10 Noiembrie 2019
Trebuie sa mergeti cu contractele la avocat.
Nu se analizeaza pe vorbe aceste cazuri tot la fel.cum nici judecatorul nu judeca pe vorbe...
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc frumos ! Dar pana ajung la avocat cu actele ? am intrebat doar daca instanta imi poate anula clauza , pentru proces in sine o sa imi iau avocat !
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2019
Stella63, utilizator
Pentru a cunoaste ce sanse aveti la proces avocatul trebuie sa analize inainte contractul.
Nu este un proces pe vorbe ci pe clauze contractuale si avocatii precum si, judecatorii analizeaza in acelasi mod problemele juridice intrucat au facut facultatea de drept si unii si altii, iar mecanismele juridice sunt aceleasi pentru toti profesionistii in drept.
Oricum, incercati sa va cautati avocat foarte bun ca sa aveti o garantie juridica suficienta deoarece dre0tul tine si de manevrarea cu dibacie a normelor de drept.
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere. un contract de mână îl poate desființa? contractul meu e făcut la notar Georgecolonesti Georgecolonesti Buna seara..un unchi de al soției mele ne-a trecut o casa cu pământ. Titlu acestuia este contract vanzare..dar mai scrie in el ca noi trebuie să-i ... (vezi toată discuția)
Ordonanță președințială pentru dreptul de abitație. cum se pune în aplicare hotărârea judecătorească de reintegrare în spațiul locativ? paula38 paula38 Buna ziua ,am un imobil ,mama cumparat de la bunici ,bunicii cind au cumparat casa ,mama sa trecut in contract exact asa este trecut ,,eu x imi rezerv dreptul ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut banca Catalina Timofte Catalina Timofte Am un imprumut ipotecar la Volksbank in valoare de 85.000 euro, imprumut asigurat prin ipotecarea locuintei( evaluata la 210.000 euro), asigurata anual, dar ... (vezi toată discuția)