avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ridicare sora din plasament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ridicare sora din plasament

Buna ziua si imi cer scuze daca sa mai pus aceasta intrebare,eu nu am gasito.
Intrebarea mea este urmatoarea:este posibil sa imi scot surioara in varsta de 17 ani(anul viitor in septembrie face 18)din centrul de plasament?
Am fost crescuti amandoi de asistent maternal dar sora mea anul trecut a ales sa mearga la mama ei biologica..din pacate sora mea a ajuns din nou intr.un centru de plasament.
Ea doreste sa vina sa locuiasca cu mine.
Mentionez ca am acte doveditoare ca suntem frati si loc stabil de munca.
Eu am 19 ani dar o pot intretine,la centru mi s.a spus oarecum vag ca trebuie doar sa am acte doveditoare ca suntem frati si loc de munca.
Am fost si intrebat daca sa ia in considerare ridicarea ei dar totusi as vrea sa stiu mai exact ce documente as avea nevoie in plus.
Daca ma poate ajuta cineva cu informatii as fi recunoscator.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Incalcare drepturi beneficiara la un centru maternal DrKWSTms DrKWSTms Buna ziua! Viitoarea sotie este beneficiara/locatara unui centru maternal din Targu Mures , a fost data in plasament printr-o hotarare judecatoreasca deoarece ... (vezi toată discuția)
Copil abuzat de tata, in custodia tatalui TheodoraElenaI TheodoraElenaI in urma divortului minorul a fost plasat tatalui, mama locuind in strainatate si neavand loc de munca. in urma cu cateva luni tatal a abuzat copilul in varsta ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? saraver_23 saraver_23 Domnule avocat, sotul meu a fost parasit de mama biologica intr-un centru de plasament si a fost crescut de matusa lui(sora mamei) care l-a luat in plasament ... (vezi toată discuția)