avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata pensie alimentara

Angajatorul meu a calculat si virat pana in prezent pensia de intretinere datorata de mine copilului. De luna aceasta am fost notificat ca nu vor mai face acest lucru intrucat nu sunt obligati, nefiind terți poprit. As dori sa stiu cum pot notifica copilul care este adult in continuare de studii cu care nu am nici o relatie din pacate din cauza mamei sale, sa mi transmita un cont sau ce modalitate va dori de achitare, am doar adresa prezentata in hotararea instantei. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ciciilo , utilizator 08:50, 10 Noiembrie 2019
Buna seara,
Cereti de la angajator contul si virati in el inscriind pe cupon ,,pensie alimentara"
Poate asa aflati si despre copil ce face.
trimiteti la adresa prin posta, pe numele copilului. Daca se intorc banii, poate va cauta el, copilul..
Va multumesc pentru raspunsuri, dar datorita protectiei informatiilor cu caracter personal, angajatorul refuza sa imi furnizeze contul, care oricum e al mamei, acum copilul fiind major va trebui sa primeasca el in nume propriu pensia cred. Pot face totusi vreo notificare la adresa cunoscuta sa imi fie comunicat contul? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face ca pensia de întreținere să fie virată în contul meu, nu în cel al executorului? sombreros sombreros Buna ziua. Este normal ca executorul, contractat de mine, sa primeasca pensia mea alimentara in contul lui bancar? Suma, reprezentand pensia alimentara, a fost ... (vezi toată discuția)
Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara idaniel68 idaniel68 care pot fi consecintele in cazul in care in urma divortului unul din parinte este obligat sa plateasca celuilalt o pensie alimentara fixa pt. un copil minor ... (vezi toată discuția)