În februarie 2009 o autoutilitară Aro a provocat un accident rutier,a cărui victimă am fost eu.Am ajuns cu şoferul la judecată.Maşina nu-i aparţinea,însă proprietarul a cerut expertiză vrând să ne scoată vinovaţi pe mine şi pe soţul meu,zicând că circulam cu viteză,neluând în calcul că şoferul lui nu ne-a acordat prioritate,virând brusc stânga,astfel tăindu-ne calea.Autoutilitara nu avea ITP din iulie 2008.În urma accidentului maşinilor implicate nu li s-a verificat starea tehnică.Este târziu să cerem acum acest lucru?Cred că autoutilitara nu avea semnalizare şi frâne,deoarece şoferul nu le-a folosit,târându-ne în jur de 1 metru şi ceva.Între timp,proprietarul a tăiat autoutilitara şi a dus-o la fier vechi.Ce se întâmplă în cazul acesta?Expertiza se mai poate face?Menţionez că proprietarul camionetei o cumpărase de la altcineva fără să facă acte.I se tot cere la tribunal un contract de vânzare-cumpărare,cartea maşinii şi certificatul de înmatriculare,însă acesta de mai bine de 2 luni nu le aduce.Repet: ce se va întâmpla cu expertiza când se va afla că autoutilitara nu mai există?
In cazul prezentat de catre dvs un lucru este evident: nu se poate efectua o expertiza tehnica pe o masina care fizic nu mai exista fiind casata! Trebuia sa cereti acest lucru inca de la primul termen de judecata!