avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vreau să mă leg la scurgerea băii comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vreau să mă leg la scurgerea băii comune

Vreau să mă leg cu scurgerea din garsonieră(am făcut o mini baie) la scurgerea băii comune,dar asociația nu mă lăsa,menționez că toată murdăria din Baia comună se varsă în subsolul blocului. Cum fac sa am și eu scurgere? Dacă mă leg așa pur și simplu , asociația ar putea sa îmi dărâme scurgerea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:49, 10 Noiembrie 2019
in garsoniera, aveti o baie si ati mai facut o mini baie ?
Ce inseamna " se scurge in subsolul blocului"?
Daca detneti garsoniera automat trebuie sa fie dotata cu camera separata bae,bucatarie care detin scurgeri care se deverseaza in scurgerea generala a condominiului
Atat timp cat scurgerea din baia comuna se varsa in subsolul condominiului inseamna ca este problema la partea comuna de instalatii si asociatia de proprietai detine obligatia legala sa remedieze deficienta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparații efectuate prost acum doi ani la subsolul blocului. ce căi legale există pentru a obliga asociația să rezolve situația? doomiz doomiz in urma cu 2 ani am facut reparatia instalatiei de la subsolul blocului cu o firma , care a fost platita din fondul de infrumusetare a locatarilor, dar dupa ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei refuza reparatie coloana ciresel ciresel buna dimineata! o intrebare,va rog. Din cauza apei firbinti,teava de la scurgere din bucatarie,s a indoit,s a scurtat si apoi a iesit din imbinare ,fix de ... (vezi toată discuția)
Am un vecin deasupra care are o defectiune la scurgerea din baie ... Piciu Dumitru Piciu Dumitru Am un vecin deasupra care are o defectiune la scurgerea din baie in urma careia i-mi distruge tavanul baii L-am anuntat dar nu ia nici o masura Cum ar trebuii ... (vezi toată discuția)