avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... prima casa - apartamentul parintilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

prima casa - apartamentul parintilor

buna ziua,
am inaintat dosarul prima casa la Banca Romaneasca. S-a aprobat, urmeaa sa inaintam restul documentelor, sa evalueze banca aparamentul, etc. Problema este: va aproba Fondul sa cumpar prin acest program apartamentul mamei? Mama nu mai domiciaza cu noi, dar mai am 2 frati. Eu voi cumpara ap de la mama, iar banii ii va imparti celorlalti 2 frati.
Cunoasteti cazuri similare? Vi s-a respins dosarul? DE CE?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:40, 2 Decembrie 2009
Nu vad nici un motiv pentru care sa vi se respinga dosarul, mai ales ca evaluarea este efectuata de catre un evaluator ANEVAR agreat si impus de catre banca, deci nu pot exista suspiciuni cu privire la o "supraevaluare" din partea sa. B-)
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans apartament. ciprians ciprians Am pus in vanzare un apartament cu 50000 euro. A venit cineva si mi-a dat un avans de 1000 de euro. In precontractul de vanzare-cumparare atunci cand am primit ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil magda1612 magda1612 Buna seara,revin din nou cu rugamintea de a ma lamuri intr-o probl... Cum spuneam ,intentionez sa cumpar un apartament printr-un credit ipotecar.Am gasit un ... (vezi toată discuția)
Mostenire fiu cu tata vitreg tss_2000 tss_2000 La doi ani dupa ce m-a nascut mama mea s-a recasatorit. Tatal vitreg m-a crescut de mic (fara sa ma adopte sau infieze legal). In urma casatoriei ... (vezi toată discuția)