avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contact vânzare cumpărare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contact vânzare cumpărare

Bună ziua am schimbat mașina mea cu o altă mașină am făcut contractele azi l-am și semnat dar încă nu am pus oe nume nici unul nu a trecut nici 24 de ore și m-am răzgândit pot să încetez cobtratul?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:31, 11 Noiembrie 2019
Daca contractul este legal incheiat depinde de clauzele contractante.
Daca nu aveti clauza in contract nu va puteti razgandi.
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu ‘preluarea’ autoturismului fara contract de vanzare-cumparare adina1989 adina1989 Buna ziua, Ce pot face daca am dat masina unui vecin cu gandul de a i-o vinde dar i-am precizat faptul ca nu as dori sa o vanda mai departe pt ca tin la ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara ContSters212553 ContSters212553 Am luat legatura cu o Agentie imobilara pentru a vinde un imobil.Dupa cateva luni in care ei nu l-au vandut , le-am spus ca renunt la ei deoarece nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Comision intermediere vanzare-cumparare catalinchis catalinchis M-ar interesa practica aplicata in urmatorul caz: agentie imobiliara intermediaza o vanzare-cump., primeste comisionul, insa cumparatorul plateste doar un ... (vezi toată discuția)