avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Modificarile la grupa 2 de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Modificarile la grupa 2 de munca

Daca sa promulgat de presedinte modificarile la grupa a 2 a de munca si de cand se pune in aplicare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 14 Noiembrie 2019
Inca este la promulgare din 26.10.2019 ... Promulgarea legii se face în termen de cel mult 20 de zile de la primire.... adica, in speta, pana la 15.11.2019 .

Legea se publică în Monitorul Oficial al României şi intră în vigoare la 3 zile de la data publicării.
Update

13.11.2019

Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice (PL-x 218/08.04.2019);
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand a fost trimisa spre promulgare modificarea legii 263 ref la reducerea varstei de pensionare pt cei care au lucrat in gr.ii-a de munca Pecicos Pecicos A fost promulgata modificarea legislativa la Legea pensiilor 263 ,de catre Iohanis si daca a fost publicata in MO ( ce numar) ? (vezi toată discuția)
Grupa a 2 a de munca de la 3 luni la 4 luni la an Funy Funy Aprobată de senat aprobată de camera deputaților data la semnat președintelui.Ce se intampla fraților. De ce nu tine acest președinte cu poporul.De ce nu ... (vezi toată discuția)
Promulgarea legilor privind amnistia fiscală în cazul mamelor, pensionarilor și a personalului plătit din fonduri publice Cornel  Vasile Cornel Vasile [b]Presedintele tarii a semnat decretele pentru promulgarea :[/b] - Legii privind unele măsuri referitoare la veniturile de natură salarială ale ... (vezi toată discuția)