avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovigneta Ilfov
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovigneta Ilfov

Buna ziua ! Am o intrebare , daca masina este inmatriculata in ilfov , trebuie sa platesc rovinieta daca nu ies cu ea din zona de acoperire a Bucurestiului si Ilfovului ?
Rovinieta se plateste pentru utilizarea drumurilor publice - de obicei orice deplasare in afara localitatii presupune o deplasare pe un drum supus platii acestei taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovigneta auto Drujescu Drujescu Buna ziua.Am cumparat un autoturism din alt judet cu rovigneta de drum achitata pt. tot anul.Eu trecand-ul pe numele meu voi schimba nr. de inmatriculare.Eu ... (vezi toată discuția)
Se circula fara rovinieta din bucuresti pana la ikea in baneasa Sorin_mn Sorin_mn Buna ziua, as dori sa stiu daca pentruu n drum pana la Ikea Baneasa trebuie cumparata rovinieta. Precizez ca masina este cu numere de Bucuresti, si nu se iese ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta nicom70 nicom70 n data de 06.04.2011 am primit un PV de la CNADNR in care mi comunica faptul ca la data de 27.10.2010 ora 06.42 am fost surprins de aparatele CNADNR pe DN4 km ... (vezi toată discuția)