avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citare la secția de politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citare la secția de politie

Bună ziua! De curând în urma unei discuții cu cineva l-mă amenințat prin sms, iar acesta mai mult ca sigur ca a mers la poliție și voi fi citat mai mult ca sigur prin telefon. Va rog sa imi spuneti care este termenul maxim de prezentare la politie din momentul citarii, eu nu ma aflu in localitate si nu as vrea sa depasasc termenul legal sa ajung cu alte probleme. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Edytzul , utilizator 21:25, 12 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa va prezentati la data si ora la care veti fi citat.
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Multumesc!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie sa va prezentati la data si ora la care veti fi citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impotriva plangerii penale pentru amenintare lordsvg lordsvg Buna seara, astazi am primit un telefon de la o sectie de politie din orasul meu in care un domn politist imi spunea sa ma prezint pentru ca cineva a depus ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere dana.loredana11 dana.loredana11 Buna ziua, anul trecut am imprumutat un obiect personal unei cunostinte care mai apoi nu l-a mai returnat. Am o declaratie scrisa de mana de ea ca a primit ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru amenintari Christian03 Christian03 Buna ziua, Am si eu o problema cu o ruda. In urma unei altercatii telefonice, mentionez totul s a intamplat numai la telefon, ne am certat, ruda nu se oprea ... (vezi toată discuția)