avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul salariu cu concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul salariu cu concediu medical

Buna ziua, In luna octombrie am avut concediu medical 5 zile si 4 zile de concediu de odihna. Am constatat ca salariul a fost mai mare decat cel obisnuit (aproximativ salariul minim pe economie ). Carui concediu este aferenta diferenta asta in plus ? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Compensarea in bani a concediului de odihna mary2015 mary2015 Buna ziua ! Nu am foarte clar enuntul din codul muncii referitor la concediul de odihna,respectiv la compensarea sa in bani atunci cand este cazul. ... (vezi toată discuția)
Salariul pt zilele de co ContSters254019 ContSters254019 buna ziua la un salariu minim pe economie (cat a fost inainte de 700 lei ) in luna oct 2012 am avut 15 zile lucratoare si 8 zile de CO si am luat 530 lei , in ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal de 85% kuky_t kuky_t As avea si eu o problema: mi-am calculat dupa ce am citit toate discutiile de pe net cam cat ar trebui sa primesc concediul prenatal dar in momentul in care mi ... (vezi toată discuția)