avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan - permis de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan - permis de conducere

Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la numar. Asta se intampla pe 15 nov , pe 30 nov am platit probele de sange (afland ulterior ca , daca nu l-e platesc ,nu aflu nimic despre situatia dosarului ) si am predat permisul la politie (in acea seara nu l-am predat pt ca nu era la mine).
Deci ce demersuri trebuia sa fac pt a afla mai repede ce o sa patesc am facut . Stiu ca o sa se plimba dosaru de colo colo. Inca ceva , E Prima Abatere.

Intrebarea mea este : Ce m-i se poate intampla? care e pedeapsa ? o sa mai am permis sau nu?
Cel mai recent răspuns: Monik Smau , utilizator 20:03, 17 Mai 2023
Ce se intampla cu permisul daca umbli cu masina cu nr false si fara acte?se suspendeaza sau anulează permisul?

Gabriela Mihai a scris:

Faceti scoala de soferi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fiind sub influenta alcoolului peckcarol137 peckcarol137 buna, sambata noaptea m-a oprit politia m-a testat cu apartul alcoltest mi-a iesit 0.71 in aer, mi s-au luat probe biologice de sange, inca nu s-au predat la ... (vezi toată discuția)
O alcolemie de 0.63 in aerul expirat ionuts1982 ionuts1982 as vrea sa stiu ce alcoolemie imi poate iesi in sange daca probele miau fost luate cu aproximativ 2 ore dupa ce am baut,si ce pedepse se pot da,nu am mai avut ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)