avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutionare dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutionare dosar

Buna! Imi cer scuze poate s-a mai discutat. Am fost implicata intr-un accident cu victime, si s-a deschis un dosar. Maine 12-11-2019 se implinesc cele 90 de zile. Victima nu a depus plangere. As dori sa stiu in cat timp dupa implinirea celor 90 de zile voi fi instiintata in legatura cu dosarul si ce urmeaza dupa. Multumiri!

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar Oana912256 Oana912256 Buna! Imi cer scuze poate s-a mai discutat. Am fost implicata intr-un accident cu victime, si s-a deschis un dosar. Maine 12-11-2019 se implinesc cele 90 de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Oana912256 Oana912256 Buna ziua! As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste lamuriri referitoare la un accident rutier. Am fost implicata intr-un accident rutier pe data de ... (vezi toată discuția)
Accident Oana912256 Oana912256 Buna! In luna august 2019 am avut un accident rutier, sunt parte vinovata, au trecut 90 de zile si victima nu a depus plangere penala impotriva mea, zile de ... (vezi toată discuția)