avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Lichidare firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Lichidare firma

Buna ziua, vreau sa ma interesez cum se poate ca o firma care in 2017 a fost lichidata o firma, dar care imca are o suma mai mica la trezorerie. Ce se poate fave cu banii aia?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 10:55, 20 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia ca pana la data radierii de la registrul comertului sa va scoateti banii de acolo si sa le solicitati in scris inchiderea contului. Contabilul care v-a intocmit si semnat bilantul de inchidere nu v-a atras atentia? Incercati cu certificatul de radiere sa mergeti la trezorerie si sa vedeti daca ii puteti scoate.
Lichidarea s-a facut de un lichidator judiciar, eu am fost angajata pe firma respectiva, si si acuma sunt, in momentul lichidarii eu am avut contractul de munca suspendat, iar lichidatorul a lichidat firma cu banii aia in cont si cu mine ca salariat. Eu as dori acum sa mi se inceteze contractul de munca insa lichidatorul zice ca el nu poate sa faca nimic in moment ce firma s-a lichidat, iar cei de la ITM zic, ca nici ei nu au ce sa faca, trebuia de lichidator.

george-neagu a scris:

Trebuia ca pana la data radierii de la registrul comertului sa va scoateti banii de acolo si sa le solicitati in scris inchiderea contului. Contabilul care v-a intocmit si semnat bilantul de inchidere nu v-a atras atentia? Incercati cu certificatul de radiere sa mergeti la trezorerie si sa vedeti daca ii puteti scoate.

Contractul individual de munca a incetat de drept, conform art. 56 al. 1 lit. a din Codul Muncii.

Obtineti o copie legalizata a hotararii de inchidere a procedurii insolventei pe care sa o depuneti la itm si sa solicitati inregistrarea in revisal.

In cazul in care nu vor opera incetarea in revisal solicitati in instanta obligarea itm la inregistrarea in revisal a incetarii CIM.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma radiata DIA2005 DIA2005 Buna ziua, Societatea angajtoare a fost radiata din Registrul comertului....exista la aceea data un contract de munca in derulare... Persoana in cauza ... (vezi toată discuția)
Cum se poate inchide o firma julijuli julijuli Buna ziua, Pentru a inchide o firma, daca nu am inteles gresit, pasii care trebuie facuti sunt disolvare, lichidare si radiere. Lichidarea, am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Urmari nedepunere bilant ana_lov3s_u ana_lov3s_u Am auzit ca tarifele expertilor contabili sunt f mari pt semnarea bilantului iar firma mea a fost tot timpul in pierdere...Daca nu depun bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)