Buna ziua, Am o Poprire pe cont cu ordin judecatoresc de care nu am fost instintat sau chemat in instanta, pentru un contract facut cu ERB retail sau asa ceva din 28.03.2006 pentru o suma pe care eu am achitat-o dar neavand contractul la indemana pentru ca a fost semnat prin ALTEX in perioada aceea nu am stiut ca trebuie sa fac inchiderea de cont desi datoria mea era de 0 lei abia dupa 6 luni 1 an m-au sunat ca am o datorie la ei pentru ca nu am inchis contul suma pe care eu nu am mai platit-o.
De ce nu am fost chemat in instanta pentru a ma apara?
Daca aveati contul deschis aveti de dat bani daca asa rezulta din acte.
Doar daca aveati un contract si s-a modificat unilateral ati putea deschide proces dar va costa prea mult avocatul fata de suma datorata.
Au pus in executare titlul executoriu (contractul) probabil. Daca datoria este atat de veche, puteti formula contestatie la executare si invoca prescriptia. Chiar daca au calculat comisioane, acestea nu pot fi calculate decat pentru ultimii 3 ani. Recomand sa apelati la ajutor de specialitate daca mai sunteti inauntrul termenului de 15 zile pentru contestatie. .