avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... ABILITARE SRVICIU EXTERN SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

ABILITARE SRVICIU EXTERN SSM

Am fost abilitat ca serviciu extern pe PFA "x",ulterior am suspendat aceasta activitate pe PFA(am predat certificatul de abilitare) si am abilitat un serviciu extern pe S.C. "X".Doresc sa inchei activitatea pe S.C."X" si sa reaabilitez serviciul extern din nou pe PFA "X" trebuie sa intocmesc acelas dosar ca la abilitarea unui serviciu extern pentru prima data sau exista o procedura mai simplificata?Documentele necesare unui serv extern se pot trimite online la ITM?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:04, 12 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Stiu ca procedura este cea din H.G., prin care deja ati trecut... Nu am auzit de "scurtaturi"..
Cat despre documente...mai bine intrebati la acel ITM
Daca dvs. sunteti seful SEPP cand ati abilitat firma ati respectat prevederile legale (ati depus dosar pentru toti membrii SEPP si abilitare individuala).
Puteti schimba firma la RC si apoi la ANAF din SC in PFA.
Nu scrie in vreun act normativ ca dosarul se poate depune online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

curs post-universitar de evaluator de risc ssm... andreanovak andreanovak Buna ziua ! Am terminat un curs post-universitar de Evaluator de risc si auditor in domeniul SSM, mi-am facut un PFA , sunt in curs de abilitare ITM pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca doresc infiintarea unui pfa pt a presta servicii ... TuRa TuRa Buna ziua! Daca doresc infiintarea unui PFA pt a presta servicii ssm si su si abilitarea ulterioara de catre ITM, trebuie sa am cei 5 ani vechime care sunt ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ca s.e.p.p micutu50 micutu50 Buna ziua, Am o intreprindere individuala care imi poarta numele, de angajat nu ma pot angaja dar pentru abilitare ca serviciu extern trebe sa am contract ... (vezi toată discuția)